Куала Лумпур. Под прикритие

Куала Лумпур. Под прикритие

Цена: 12.00 лв.
Автор: Ю Пайк Леонг
Наличност: На склад
Количество:

Тази необичайна книга ни пренася в Куала Лумпур - един от най-бляскавите азиатски мегаполиси. Но зад лъскавата му фасада се крие различен свят. Хиляди млади жени - малайзийки, рускини, украинки, новозеландки, филипинки, тайландки продават денонощно телата си под контрола на местната мафия. Авторът на книгата Ю Пайк Леонг проследява техните драматични истории. За да ги предаде максимално достоверно, той влиза "под прикритие" в ролята на "клиент". 
       
За разлика от Тайланд, проституцията в Куала Лумпур не е предназначена основно за туристи. Клиенти са главно местни жители, тъй като в Малайзия е за предпочитане да се забавляват с проститутки срещу заплащане, вместо да развалят семействата си с извънбрачни връзки. Леонг описва различни места с различна клиентела, където се предлагат всевъзможни видове услуги.

Книгита представлява едно своеобразно, документално свидетелство на явлението "Секс срещу пари", така характерно за големите градове в Югоизточна Азия.


Ю Пайк Леонг е малайзиец от китайски произход, занимава се с разследваща журналистика и пише книги за нощния живот в големите азиатски столици. 

Описание
13/20 см 13х20
2018 2013
272 224
ISBN: 978-954-742-257-54 978-954-742-201-8
Мека мека

Оценете

Вашето име:

Вашето мнение:

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода от картинката: