Да отвориш сърцето си

Да отвориш сърцето си

Цена: 12.99 лв.
Автор: Пати Калахан Хенри
Наличност: Няма наличност
Количество:

Какво се случва, когато светът край теб започва да се разпада?

 

Лилиан (Ели) Калвин е направила правилния избор в живота си – точно както майка й я е учила – омъжена е за преуспяващ бизнесмен, живее в хубава къща.

Въпреки това тя се чувства изгубена и сама – бракът й дава сигурност, но не и истинска близост, дъщеря й отива в колеж, а докато болезнено преживява внезапната смърт на майка си, Ели намира нейния дневник, в който открива неподозирани тайни.

В търсене на отговорa на въпроса кой е тайнствения мъж, разбил сърцето на майка й преди много години, тя отново среща Хъч О’Брайън – своя любим от времето, когато самата е била на 20 години. Той подготвя изложба за десет забележителни жени от Алабама, една от които е майка й и двамата започват да правят проучвания за нейното участие в движението за граждански права през 1960–1961 г.

Ели отива при приятелката на майка си Бърди в нейната лятна къща на брега на океана и там попада на Празника – природен феномен, характерен за това крайбрежие през лятото при определени климатични условия, при който кислородът изчезва от дъното на залива и всички риби и морски създания се устремяват към брега, за да излязат на въздух, с риск да не оцелеят. Това мистично „жертвоприношение“ на морето, както и пътешествието на Ели в миналото на майка й, я карат да осмисли по нов начин любовта, загубата, предателството в отношенията, собствените си заблуди и грешки. Но ще са й нужни още много усилия , за да успее в битката си за щастие.

Написана остроумно и увлекателно, книгата дава обяснение за житейски ситуации, с които всеки се сблъсква, но невинаги разбира. „Да отвориш сърцето си“ е история за истинската любов и куража да воюваш за нея

Романите на Пати Калахан Хенри винаги са в класациите за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Алабама, обожава океана.

 

Описание
13/20 см 13х20
2018 2014
250 гр. 238 гр
272 336
ISBN: 978-954-742-257-54 978-954-742-202-5
Катя Перчинкова Славянка Мундрова-Неделчева
Мека мека

Оценете

Вашето име:

Вашето мнение:

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода от картинката: