Колектив

Покажи:
Сортировка:
Етикет за всеки ден
Книгата поставя началото на новата и дългоочаквана поредица на изд. "Слънце" - "Добрите обноски". Това е универсална енциклопедия на етикета, която дава отговор на всеки въпрос, във всяка ситуация, във всякаква среда, на всеки. "Етикет за всеки ден" е незаменим помощник за изграждането на изискан стил и култура на общуване в личния и професионалния живот. Изложението е представено подробно и достъпно, с много примери и чувство за хумор. Читателите ще се запознаят с тайните на етикета в следните ..
16.00 лв.
Без данък: 16.00 лв.
Детска кухня
Как да храним здравословно своите деца? Многобройните рецепти за вкусни и питателни ястия, предложени в книгата, ще помогнат на всеки родител при подготорката на менюто за цялото семейство!  ..
12.99 лв.
Без данък: 12.99 лв.
Кипарисът. Антология на кипърската новела
Сборникът с новели създава богата представа за литературата на Кипър, за бита и душевността на хората, обитаващи екзотичния остров. Творбите хвърлят светлина върху развитието на кипърската кратка проза от началото до 80-те години на XX век. Много от тях са вдъхновени от борбата за независимост, други проследяват драматични житейски съдби, но отново тясно преплетени със сложната история на Кипър. Читателят ще се потопи в една особена атмосфера - необичайни исторически обстоятелства, усещането за ..
9.00 лв.
Без данък: 9.00 лв.
Науката
С тази книга детето ще навлезе в света на науката. В нея ще открие отговор на десетки въпроси: що е енергия и светлина, електрически ток и звук, движение и цвят, от какво са изградени предметите около нас и как се образува дъгата... Ще може да направи много любопитни опити и да опознае различни професии. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Народите
С тази чудна книжка ще се срещнете с ескимосите на севера и жителите на Антилските острови, с обитателите на пустинните оазиси и селата в джунглата, ще си поиграете с японските деца и ще се гмурнете в лагуните на Полинезия. Ще се запознаете с обичаите на различните народи, с любимите им игри и техните занаяти.   ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Морето
Тази книжка ще ви срещне с морските обитатели - растения и животни. От нея ще научите: • как са се образували подводните планини и кораловите острови • защо има приливи и отливи • къде живее рибата клоун • как говорят делфините. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Вселената
Мило дете, ти искаш да знаеш всичко за Космоса, нали? От тази книжка ще научиш как се раждат звездите и защо Луната има две лица? Кои са планетите от Слънчевата система и как да разпознаваш съзвездията. Има ли начало и край Вселената? Може би ще станеш неин изследовател? Приятно пътуване към звездите.... ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Книгата
Кой е изобретил криминалния роман? Кога се е появил любовният? Какво е значението на изобретението на Гутенберг за цивилизацията на човечеството? Защо се казва, че Балзак е написал един-единствен роман от 90 книги и 2000 действащи лица ? Защо най-известният сборник с приказки от Изтока носи името "Хиляда и една нощ", кога как и от кого е създаден? Кой е легендарният и поучителен Лафонтен, защо е посветил басните си на децата на емблематичния във френската история монарх Луи XIV, известен до ден ..
19.00 лв.
Без данък: 19.00 лв.
Професиите
 В тази малка цветна книжка се разказва за различни професии. От най-познатите - пожарникари, лекари, учители до съвсем новите - програмисти, кибернетици. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Динозаврите
 С тази книжка ще оживеят обитателите на “Джурасик парк". От нея ще научите кога са живели и защо са изчезнали динозаврите, хитри ли са били или глупави, кoи са най-големите музеи по света, в които се съхраняват техни скелети. Одобрена като учебно помагало от МОН. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Според 1 оценки.