• Banner 6
 • Banner3
 • Banner1
 • Banner4
 • Banner 7
 • Banner 5
 • Banner 8

Информация за доставка

СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчаната стока се доставя на Потребителя при заявката за покупка. Цените на книгите са в български лева с включен ДДС. Обявената за всеки един продукт цена важи за 1 (един) брой.
Стойността на поръчката се формира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са крайни, в български лева и не подлежат на промяна от момента на подаване на поръчката до нейното плащане.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

 •  наложен платеж (дължимата сума се заплаща на куриера при доставката).
 •  по банков път (дължимата сума се превежда по предоставената банкова сметка на sluntse.com, като в основанието за плащане се посочва номера на поръчката. Поръчката се изпълнява след постъпването на дължимата сума по сметката на издателство „Слънце“.
   

ДОСТАВКА:

 

Уважаеми, клиенти, с цел подобряване на куриерските услуги на издателство „Слънце“, от януари 2017 г. , всички книги поръчани от сайта www.sluntse.com, ще се доставят, чрез куриерска фирма РАПИДО според условията описани по-долу. 

 • Доставки на територията на България чрез куриерска фирма РАПИДО* (цените са в сила от 1 октомври 2017)

– Доставката за  гр. София и района, е на стойност 3,20 лв. и е за сметка на получателя. Срок за доставка: до 2-4 работни дни. Ако клиентът желае срокa за доставка да бъде по-кратък – за 1 работен ден / 24 часа, доставката ще бъде на стойност 4,50 лв. и е за сметка на получателя.  При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочените за контакти телефон или имейл. Пратките се доставят от „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ ООД.

– Доставката за населени места извън гр. София, до всички населени места в България, е на стойност 4,50 лв. и е за сметка на получателя. Срок за доставка: 2-3 работни дни за всички големи градове. Селата се обслужват по график, който можете да видите на www.rapido.bg/information/grafik-za-obsluzhvane При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочените за контакти телефон или имейл. Пратките се доставят от „Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ ООД за всички населени места в България, които се намират извън община София. 

 • Доставки извън територията на България

Транспортните разходи са за сметка на Потребителя и се определят в зависимост от предпочитания от Потребителя начин за доставка – уговарят се допълнително чрез електронната поща на имейл office@sluntse.com.​

 

БЕЗПЛАТНИ ИЗДАНИЯ „БИБЛИЯ ЗА ДЕЦА“ , „НОВ ЗАВЕТ“ И „ХРИСТИЯНСКА ЕТИКА“

Транспортни разходи се начисляват и за безплатите издания  – цената зависи от избрания от Потребителя начин за доставка - уговарят се допълнително чрез електронната поща на имейл office@sluntse.com.