Мари-Клод Дьолае

Покажи:
Сортировка:
Аз съм бременна. Всичко за бъдещата майка. Обновено издание
Тази книга е истински пътеводител за бъдещата майка в предстоящите месеци на бременността. В нея са проследени седмица по седмица промените, които настъпват в тялото и психиката на жената. Съдържа отговорите на най-често задаваните въпроси за развитието на бъдещото бебе, за подготовката за раждане, за медицинските консултации и други. Специален раздел е посветен на българското законодателство в частта му за майчинството.   „Моето бебе. От 1 ден до 3 години“ е следващата необходим..
16.99 лв.
Без данък: 16.99 лв.
Аз съм бременна: Всичко за бъдещата майка. Кн. 1
Книгата е чудесен пътеводител за бъдещата майка в очакващите я 280 дни от бременността, както и за следродовия период. Особено удачно е структурирането на книгата. След общата информация за биологичното тайнство на зачатието, всяка читателка намира хронологично конкретни, изключително полезни данни и практични съвети за всеки месец от бременността - от първия до последния. Нещо повече - за всеки месец е оставено място за лични бележки относно настъпилите събития. Тази книга се превръща не само в..
12.99 лв.
Без данък: 12.99 лв.
Книга за всяка жена
В тази книга всяка жена ще може непрекъснато да намира компетентни съвети за множество от въпросите, които я вълнуват - от моминството до старостта. Застъпени са почти всички проблеми на сексуалността, сексуалната хигиена, гинекологичните заболявания, заболяванията, предавани по полов път, женската красота и здраве. ..
7.00 лв.
Без данък: 7.00 лв.