На върха

Покажи:
Сортировка:
Кланът Хилтън
Амбиции и страсти, поквара и липса на морал, предавани от поколение на поколение - това е само малка част от завладяващата сага за огромната хотелска империя, осъществила най-голямата сделка с недвижими имоти за всички времена. Разбира се, представата за клана Хилтън започва и завършва с напористата Парис. Мразена и обичана, тя безспорно е сред най-нашумелите светски личности днес, известна... про..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Абрамович и Березовски
... И Абрамович, и Березовски отдавна са се превърнали в нарицателни явления. Животът и кариерата им или по-точно онова, което е прието да се смята за техен живот и кариера, са просто една поредица от мистификации, легенди и оказания, повечето от които са създадени от самите тях. Точно по тази причина основната задача, която си поставих, когато седнах да пиша, бе да развенчая тези безкрайни мит..
16.00 лв.
Без данък: 16.00 лв.
Да разориш Лас Вегас
СЪКРУШИТЕЛЕН УДАР В СЪРЦЕТО НА КАЗИНО ИНДУСТРИЯТА Лас Вегас... Атлантик Сити... Аруба... Барселона... Лондон... И диамантът В короната на хазарта - Монте Карло. Каква е тайната за безусловна печалба в казината? Семьон Дукач, 21-годишен математически гений и група студенти от Масачусетския технологичен институт разгромяват световните столици на хазарта, създавайки невиждана досега система ..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Историята на Google
Зад кулисите на най-сензационния бизнес, медиен и технологичен успех на нашето време.   Само за осем години любимецът на царството на интернет достига върховете на славата и богатството. Използвана във всяко кътче на света, търсачката „Гугъл“ е класически пример за сбъдната американска мечта.   През 1998 г. Сергей Брин и Лари Пейдж напускат Станфордския университет, за да „пр..
15.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.