Сандра Ан Тейлър

Покажи:
Сортировка:
Ключът към щастието
Заинтригувани сте от идеите на „Тайната” и от законите на привличането, но не сте сигурни как да използвате тяхната сила в живота си? Тази книга отива отвъд теориите за това, как желанията ви могат да се превърнат в реалност, и предлага практичен план за действие, с чиято помощ ще постигнете щастието, към което се стремите. Основното ви оръжие са силата на вашите мисли и чувства и уроците, които сте научили от миналото – те държат ключа към един свят на изобилие и радост. ..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Повярвай в успеха
Вселената предлага неизчерпаеми възможности за постигане на успех. Единственото, което ви е необходимо, за да отключите своята врата към щастието, е да повярвате в себе си и да познавате законите на Вселената за благополучие, описани в тази книга. Те ще ви помогнат да се радвате на дооро здраве, чудесни взаимоотношения, финансова сигурност и увереност във всичко, с което се захванете. Сандра Ан Тейлър е психотерапевт с дългогодишна практика. Автор е на бестселъра „Тайните на привличането. ..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Тайните на привличането
Защо не мога да си намеря партньор? Ще открия ли някога сродната си душа? Защо винаги попадам на един и същ тип хора и повтарям грешките от предишните си връзки? Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не си е задавал тези въпроси. Признаваме или не, това са проблеми, от чието решение зависи дали ще се радваме на щастливи и хармонични земни дни. В "Тайните на привличането" Сандра Ан Тайлър не само търси отговорите, които са ни нужни, но предлага и една интересна гледна точка към любо..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp.sessions) in Unknown on line 0