Има живот след смъртта
Има живот след смъртта Има живот след смъртта

Има живот след смъртта

Цена: 12.99 лв.
Автор: Тереза Ченг
Наличност: Няма наличност
Количество:

Какво се случва след смъртта, има ли задгробен живот, има ли рай, ще видим ли отново хората, които обичаме? Тереза Ченг дава отговор на големите въпроси, които всеки човек си задава в определен момент от своя живот. 

„Има живот след смъртта“ е изпълнена с автентични истории на хора, които са успели да се докоснат до отвъдното, зървайки „другата страна“, и са контактували с духовете на починалите си близки. Мъж вижда тъмен тунел с успокоителна светлина в края и изминава част от него по време на хирургична операция, друг попада в ярко и красиво неземно място и там се среща с починалия си баща. Разкази на медицински сестри, които свидетелстват за срещи на техни пациенти с ангели хранители, писма с необясними знаци, даряващи утеха на близките на починалите, и още много други интересни истории са подбрани в книгата. 

Авторката ни разказва за знаци, с които мъртвите показват на близките си, че не са напуснали окончателно нашия свят и че макар и невидими, продължават да бъдат около тях. Това са звуци, усещания, миризми, които по някакъв начин напомнят за конкретен починал човек.


ТЕРЕЗА ЧЕНГ посвещава 25 години от живота си на различните паранормални явления. Завършва богословие и английска филология в Кралския колеж в Кеймбридж, след което работи като преподавател и журналист. Автор е на над 20 книги за спиритизъм и езотерика, част от които са бестелъри на Sunday Times. Живее в Оксфорд със съпруга си и двете си деца.

 

Описание
13/20 см 13х20 см
2022 2015
240 288
ISBN: 978-954-742-281-0 978-9-5474-2218-6
Мека мека
Павел Талев Анелия Янева

Оценете

Вашето име:

Вашето мнение:

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода от картинката: