Лечебни книги

Покажи:
Сортировка:
Да отслабнем без глад
Това, което не е забранено, е позволено! Затлъстяването е един от най-сериозните медико-социални проблеми на съвременността. В развитите страни относителният дял на хората, страдащи от него, е между 35 и 60 процента. У нас близо 30 процента от децата в средните класове са затлъстели. И не е случайно, че проф.д-р Донка Байкова, един от водещите български специалисти в областта на храненето и диетет..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Да пречистим организма си за 10 дни
В първата част от книгата ще научите защо е необходимо да се очистите от токсини. Ще разберете, че всекидневно приемаме "антихранителни" замърсители (консерванти, захари, кофеин), продукти, приготвени с мая, и продукти, в които има синтетични съставки. Ще разберете как токсините от околната среда под формата на свободни радикали, олово, пестициди и въглероден окис, както и множеството химикали, из..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Надежда за простатата
Проблеми с простатата преследват всеки втори мъж в зряла възраст. Пациентите обикновено се подлагат на различни хирургически интервенции, които в някои случаи могат да се избягнат.   Тази книга вдъхва надежда на болните, като им предлага най-разнообразни възможности за щадящо лечение. Читателите ще научат как да се подлагат на тестове за самоконтрол на простатата, ще разбера..
7.00 лв.
Без данък: 7.00 лв.
Лек за артрозата
Рано или късно ставите на всички хора започват да се износват. Как да си помогнем? Тази книга вдъхва вяра и кураж на пациентите.   В нея се препоръчват както щадящи алтернативни методи за лечение на артрозата, така и последните новости на съвременната медицина.   Подчертана е голямата полза от физическите упражнения и онези видове спорт, които не натоварват излишно ставите. ..
6.00 лв.
Без данък: 6.00 лв.
Най-добрите български лечители
Близо 30 години след смъртта на легендарния Петър Димков, той живее в паметта на хората. Още се разказват невероятни истории и за чакръкчията Бай Митьо от Златарица, за десетките народни лечители, имената на които се предават от уста на уста. Но съвременниците искат да знаят кои са днешните техни следовници.  Да разкаже за тях – това е целта на тази книга. За да може всеки да отиде при тях и..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Според 1 оценки.
Рак на гърдата
Книгата е точно, ясно, смислено и популярно изложение на свързаните с тази коварна болест въпроси, които вълнуват жените.Целта и е да повиши здравната им култура, защото тъкмо това често може да се окаже животоспасяващо. В нея са описани подробно етапите за поставянето на точна диагноза, за най-ефективното лечение, за свързаните с болестта рискови фактори и за всичко, което могат да направят пацие..
7.00 лв.
Без данък: 7.00 лв.