Книги за тийнейджъри

Покажи:
Сортировка:
Обсебване
„Обсебване” е първата книга от едноименната поредица за тийнейджъри на американската писателка Нанси Холдър. Авторката умело преплита трилър, хорър и фентъзи, за да ви изправи на нокти и да ви държи в напрежение до края.   Готините момичета в интерната „Марлууд” имат всичко. И не се боят да нарушават правилата. Среднощни купони, алкохол, наркотици и... момчета! За тях няма невъзможни не..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Според 2 оценки.
Изкуството на свалките
Случвало ли ти се е да размениш поглед с момчето, което отдавна харесваш, но да нямаш смелост да го заговориш? Време е да научиш някои момичешки трикове! Има повече от един начин да плениш някое момче и да го омотаеш в мрежите си. Но за да успееш, ти трябва да овладееш изкуството на свалките. Училището по чар отваря врати! Да можеш да флиртуваш, означава да покажеш на света богинята вътре..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Безопасност на улицата
Как да се предпазиш от опасности, когато си на среща или на купон? Как да се придвижваш безопасно до училище? Как да реагираш, ако си подложена на училищен или домашен тормоз? Как да станеш по-самоуверена и отговорна? Какви са твоите права и как да ги отстояваш? Къде да намериш специализирана помощ? ..
7.00 лв.
Без данък: 7.00 лв.
Момичешкология
“Момичешкология” е книга, написана с искрен и приятелски тон, която ще помогне на момичетата да отворят вратата към тийнейджърството и да придобият самочувствието, от което се нуждаят, за да решат какво момиче искат да бъдат. “Момичешкология”: - не е разговор за секс, който тийнейджърката води в училище; - не е научен урок; - не е лекция, изнесена от родителите. “Момичешкология” е н..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Книга за всяко момче
“Книга за всяко момче” ще отговори на най-смущаващите въпроси на момчетата по отношение на любовта и секса.   Достатъчно мъжествен ли съм? Какво се върти в главите на момичетата? Как да им се харесам? Ще успея ли да задоволя партньорката си? Нормално ли е постоянно да мисля за секс? Защо имам толкова притеснения по отношение на любовта и връзките?   Откровено и..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Книга за момичета и момчета
* На каква възраст трябва да започна да нося сутиен? * Какво представляват мокрите сънища? * Как да се отърва от пъпките? * На колко години е нормално да започнеш да правиш секс? * Кой е най-подходящият начин за контрацепция? * Какво е цитонамазка?   Директна и забавна, "Книга за момичета и момчета" дава отговор на тези и на много други въпроси, които тийнейджърите неизбе..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Етикет за тийнейджъри
Има хора, който винаги постъпват по най-подходящият за конкретната ситуация начин и правят това с невероятна лекота. Но има и такива, които се държат като слон в стъкларски магазин и сякаш с поведението си успяват да предизвикат единствено присмех и неодобрение от страна на околните. В тийнейджърска възраст това неумение да се държиш в обществото и неувереността при общуването с околните е особено..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Момичетата и сексът
 Промени в тялото, срещи, гаджета, любов, секс...От толкова много нови неща ти се завива свят, а няма кой да ти обясни какво става с теб. А сега си отдъхни! Защото сексекспертът, който държиш в ръцете си, ще отговори на твоите най-шантави, най-смущаващи и най-сериозни въпроси за сексуалните чувства и изживявания. И най-вече на онези, които нямаш куража да зададеш на никой друг. ..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Момичешки трикове
Ако още не си повикала приятелките си, побързай за да запознаеш и тях с "Неразделната четворка"! Изи, Луси, Неста и Ти Джей са страхотни приятелки и са на 15. А това е тяхната специална тетрадка, в която записват най-щурите си хрумвания и най-ценните си съвети. В нея пише какво ли не: - тайните на изкуството на флирта - как да разпознаеш Момчето на мечтите си и Тоталния мухльо - звездни п..
9.00 лв.
Без данък: 9.00 лв.
Книга за всяко момиче и момче
"Един цял нов свят те очаква - светът на сексуалността. Той е вълнуващ, но и малко плаши. Навярно не би изглеждал толкова страшен, ако пристъпваш в него крачка по крачка. Радвай се, че си дете, докато си дете, а след това намери време да се насладиш и на всеки нов етап в порастването си." Д-р Рут ..
6.00 лв.
Без данък: 6.00 лв.