Добрите обноски

Покажи:
Сортировка:
Етикет за малки и големи деца
Как да се държи детето у дома си и на публично място? Как да общува с връстниците си и с възрастните? Как да постъпва, когато е на гости, на вечеря у дома, на кино, на стадиона...? Отговорите на тези и много други въпроси ще намерите в тази книга. ..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Интернет етикет
Едва ли някой ще отрече, че в последните години интернет комуникацията започва да измества всички познати ни до момента начини за общуване – и в личен, и в професионален план. И тази промяна се осъществява с доста бързи темпове. Имейлът, съобщенията в skype и други подобни програми, смартфоните – всички тези чудеса на техниката – внесоха редица предимства и улеснения във всекидневието ни: те са чу..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Етикет за всеки ден
Книгата поставя началото на новата и дългоочаквана поредица на изд. "Слънце" - "Добрите обноски". Това е универсална енциклопедия на етикета, която дава отговор на всеки въпрос, във всяка ситуация, във всякаква среда, на всеки. "Етикет за всеки ден" е незаменим помощник за изграждането на изискан стил и култура на общуване в личния и професионалния живот. Изложението е представено подробно и достъ..
16.00 лв.
Без данък: 16.00 лв.
Етикет за малки принцеси
“Етикет за малки принцеси” е книга, насочена към малките момичета на възраст 8-13 години и е своеобразен пътеводител към света на добрите обноски. Авторката Светлана Лубенец разкрива на бъдещите госпожици тайните на доброто възпитание. В 4 отделни глави момиченцата ще се запознаят с основните правила на поведение. Чрез решаване на интересни тестове те ще затвърдят знанията си за наученото до..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Бизнес етикет
Искате ли да бъдете по-уверени и да създавате най-доброто впечатление у клиентите си и бизнес партньорите?   Книгата на изтъкнатата специалистка по бизнес етикет Лин Бренан ще ви помогне да усвоите практически трикове и техники за това как: - да се представите блестящо на интервю за работа; - да подобрите уменията си за общуване лично, по телефона, по имейла и в официални писма; ..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Цивилизованото поведение
Защо хората днес имат по-лоши обноски,отколкото в миналото? Защо стигнахме дотам, че смесваме грубостта със себеизявата и отстояването на "правата" си?.Новата поредица "Общество' на издателство "Слънце представя книгата "Цивилизованото поведение" на Стивън Картър.Със своят непринуден и ъвлекателен стил професорът от Йейлският университет непрестанно поддържа буден интересът на читателите.И без да ..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.