Книги за деца

Покажи:
Сортировка:
Фъргюс Крейн и огнените диаманти
Разгърни страниците на тази вълнуваща книга и пътешествай заедно с 9-годишния Фъргюс Крейн по тайнствената карта на приключенията из Смарагдово море. Опитай незабравимия вкус на шоколадовите флорентинки с ядки от макадачио, посети училището на борда на пиратския кораб и намери нови приятели. А после полети със затаен дъх върху гърба на величествения летящ кон над далечни и тайнствени земи и се ..
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
Артур и войната на двата свята
Поредицата на прочутия френски кинорежисьор Люк Бесон за приключенията на Артур стана любима на малките читатели в България и в още 34 страни по света, където беше издадена. „Артур и минимоите”, „Артур и Забранения град” и „Артур и отмъщението на Малтазар” си спечелиха милиони фенове с приказната история за храбрия Артур, който преминава през редица изпитания, разчита тайни послания, разрешава заг..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Артур и отмъщението на Малтазар
Поредицата на прочутия френски кинорежисьор Люк Бесон за приключенията на Артур стана любима на малките читатели в България и в още 34 страни по света, където беше издадена. „Артур и минимоите” и „Артур и Забранения град” си спечелиха милиони фенове с приказната история за храбрия Артур, който преминава през редица изпитания, разчита тайни послания, разрешава загадки и се хвърля смело в битка със ..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Артур и Забранения град
Приключенията на смелия Артур в страната на минимоите продължават… Той успя да разгадае тайния код и се превърна в минимой, но мисията му едва сега започва - трябва да намери дядо си и съкровището, което ще спаси дома му и минимойското кралство. В това приключение Артур не е сам, а заедно със своенравната принцеса Селения и брат й - пакостливия принц Бетамеш. Въпреки препятствията най-накрая тр..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Артур и минимоите
Поредицата за приключенията на Артур, написана от прочутия френски режисьор Люк Бесон, вече завладя децата в 34 страни по света. Сега и българските малки читатели могат да се споделят пътешествието в страната на малките същества минимои, заедно със смелия Артур, своенравната принцеса Селения и симпатичния Бетамеш… Дядото на десетгодишният Артур е изчезнал загадъчно преди четири години. Единстве..
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.
Пъстра китка
Пролет, лято, есен, зима - четири сезона има. Тази книжка разлисти, запознай се с тях и ти. ..
4.00 лв.
Без данък: 4.00 лв.