Моята първа енциклопедия Larousse

Покажи:
Сортировка:
Науката
С тази книга детето ще навлезе в света на науката. В нея ще открие отговор на десетки въпроси: що е енергия и светлина, електрически ток и звук, движение и цвят, от какво са изградени предметите около нас и как се образува дъгата... Ще може да направи много любопитни опити и да опознае различни професии. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Народите
С тази чудна книжка ще се срещнете с ескимосите на севера и жителите на Антилските острови, с обитателите на пустинните оазиси и селата в джунглата, ще си поиграете с японските деца и ще се гмурнете в лагуните на Полинезия. Ще се запознаете с обичаите на различните народи, с любимите им игри и техните занаяти.   ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Морето
Тази книжка ще ви срещне с морските обитатели - растения и животни. От нея ще научите: • как са се образували подводните планини и кораловите острови • защо има приливи и отливи • къде живее рибата клоун • как говорят делфините. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Вселената
Мило дете, ти искаш да знаеш всичко за Космоса, нали? От тази книжка ще научиш как се раждат звездите и защо Луната има две лица? Кои са планетите от Слънчевата система и как да разпознаваш съзвездията. Има ли начало и край Вселената? Може би ще станеш неин изследовател? Приятно пътуване към звездите.... ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Професиите
 В тази малка цветна книжка се разказва за различни професии. От най-познатите - пожарникари, лекари, учители до съвсем новите - програмисти, кибернетици. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Динозаврите
 С тази книжка ще оживеят обитателите на “Джурасик парк". От нея ще научите кога са живели и защо са изчезнали динозаврите, хитри ли са били или глупави, кoи са най-големите музеи по света, в които се съхраняват техни скелети. Одобрена като учебно помагало от МОН. ..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.
Според 1 оценки.
Тялото
..
5.00 лв.
Без данък: 5.00 лв.