Марин Троянов

Покажи:
Сортировка:
Когато падне мракът
Въпреки че ни дели само една граница, българският читател не е добре запознат с ужасите на войната по време на разпадането на Югославия. За това, че всъщност не става дума само за конфликт между въоръжени армии, а и за организирана жестокост на военни сили спрямо невинни хора. Жертвите и ранените са стотици хиляди, десетки хиляди са изнасилените жени и момичета, а над два милиона са прогонени от своите домове. На тях – жертвите, са посветени покъртителните разкази на Марин Троянов, който като чл..
15.99 лв.
Без данък: 15.99 лв.
По следите на злото
Написан в стила на най-добрите образци в кримилналния жанр, романът „По следите на злото” ни пренася в света на нелегалната търговия с оръжие, където залогът е огромен, а най-малката грешка се наказва жестоко. Семейният раздор между братята Ковачеви, довел до трагични събития в родния им град Трън, десетилетия по-късно прераства в конфликт с глобални измерения, в който техните синове са изправени един срещу друг. Това е борба между алчни и безскрупулни оръжейни търговци, натрупали състояни..
17.99 лв.
Без данък: 17.99 лв.
Чудна земя
Това е история за една чудна земя - магично красивата Рифтова долина в Кения, която става център на зловещи събития. Назрял е убийствен конфликт между две групи от хора - едните планират да заграбят чужди територии, в чиито недра има ценни находища, а другите се стремят да опазят имотите си и да спасят живописната природа от екологична катастрофа. Събитията се застъпват шеметно. Богати чужденци и корумпирани местни политици не се спират пред нищо, за да постигнат целите си. Скоро смъртта за..
17.99 лв.
Без данък: 17.99 лв.