Трудните въпроси

Трудните въпроси

Цена: 9.00 лв.
Автор: Майкъл Попкин, Майкъл Фридман
Наличност: Няма наличност
Количество:

Има много книги за възпитание на деца. Тази обаче е особено необходима, защото засяга темите, по които на всеки родител му е трудно да говори. Например какво да каже на малко дете, което пита как се прави секс? Или как да обясни на непокорен тийнейджър, че трябва да внимава когато шофира и че цигарите са опасни за здравето?

"Трудните въпроси" е наръчник за водене на плодотворен разговор между дете и родител. Книгата е ценна по няколко причини. Първо: тя дава общи и лесно изпълними съвети, които важат за почти всяка ситуация (например "Кажете му истината, но непременно цялата истина"). Второ: засяга много широка възрастова група - от малкото дете, което иска да знае всичко, до тийнейджъра. И трето, и може би най-важно: предлага варианти на отговори на най-често срещаните детски въпроси и позволява на родителя да пречупи тези отговори през своите собствени ценности и разбирания.

Книгата започва с някои общи напътствия за общуването между децата и родителите. След това всяка глава разглежда отделна тема: сексуалност, алкохол и наркотици, насилие и безопасност, пари и работа, шофиране, болести и увреждания и др

Описание
13/20 см 13х20
2018 2006
272 296
ISBN: 978-954-742-257-54 978-954-742-093-9
Мека мека

Оценете

Вашето име:

Вашето мнение:

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода от картинката: