Моето бебе от 1 ден до 3 години. Обновено издание
Моето бебе от 1 ден до 3 години. Обновено издание Моето бебе от 1 ден до 3 години. Обновено издание

Моето бебе от 1 ден до 3 години. Обновено издание

13.50 лв.17.99 лв.
Автор: Ан Бакюс
Наличност: На склад
Количество:

    Издателство „Слънце“ предлага на читателите си, обновеното и преработено издание „Моето бебе от 1 ден до 3 години“ от френската авторка Ан Бакюс, фронтмен на поредицата  „Книги за родители“.

    Години наред хиляди български родители отглеждат бебето си с тази книга. Тя продължава да е търсен, необходим приятел и съветник, истинска енциклопедия, за неповторимите преживявания на всички майки и бащи, които очакват рожбата си, и имат нужда от помощ и напътствия. Книгата е практичен наръчник, който придружава родителите и детето през първите 36 месеца от живота му. Какви са настъпващите промени в света на малкото бебе, етапите на хранене, какво да правят когато то плаче, каква е ролята на играчките, на родителските гласове, на четенето и пеенето, и най-вече – как да се грижат за него съобразно собствените му нужди.

    В книгата се предлага и специална глава с практични съвети при различни заболявания на малкото бебе, коментар на документите, които майката получава в родилното отделение и от педиатъра, задължителен и препоръчителен български имунизационен календар, полезна информация в трудните моменти от отглеждането на детето.

„Моето бебе“ е основана на обичта, нежността и търпението на младите родители.

 Издателството изказва благодарности на проф. д-р Боряна Слънчева, завеждащ клиниката по неонатология в „Майчин Дом“, консултант на обновеното издание, която адаптира медицинската част на книгата за българските читатели. 


ЗА АВТОРКАТА: Ан Бакюс е световно признат авторитет в областта на детската психология и педиатрия, майка е на две деца. Дълги години с книгите си тя подготвя и българските родители за тяхната нова отговорност и ги съветва за всички проблеми, които възникват след раждането на тяхната първа рожба.
„Не исках да напиша поредната книга по този въпрос, исках да предложа на читателя своеобразен наръчник за родители, които са убедени, че не трябва да робуват на модата, а да се вслушват в самото дете. Като майка писах книгата със съзнанието, че бих искала и аз да разполагах с нея по времето, когато се роди първото ми дете.“ – споделя авторката Ан Бакюс.

 

 

 

 

Описание
13/20 см 13х20 см
2022 2016
240 608
ISBN: 978-954-742-281-0 978-954-742-222-3
Мека мека
Павел Талев Любов Драганова

Оценете

Вашето име:

Вашето мнение:

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода от картинката:

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp.sessions) in Unknown on line 0