Идеалният метаболизъм
Идеалният метаболизъм Идеалният метаболизъм

Идеалният метаболизъм

Цена: 14.95 лв.
Автор: Сара Ванс
Наличност: Няма наличност
Количество:

„Идеалният метаболизъм“ може да промени живота на всеки от нас!

    Изписани са хиляди страници и стотици книги, посветени на здравето и отслабването. Но само с диети, лекарства или други временни мерки резултатите не са трайни, ако не се подобри метаболизмът – вълшебната сложна система от биохимични процеси, които протичат в клетките на организма, за да поддържат живота.

Тази книга ще ни помогне точно за това – да постигнем добър метаболизъм и тялото ни да се излекува изцяло. Защото не можем да живеем с една болест, а да лекуваме други две. Когато тялото изцерява, то цери всичко.

Сара Ванс дава отговори на най-често срещаните въпроси, които всеки си задава, когато иска да се пребори със здравословен проблем или да отслабне:
◊      Откъде идват токсините?
◊      Кои храни водят до замайване, световъртеж, умора и напълняване?
◊      Как точно функционира тялото, каква е връзката между физическото и емоционалното здраве? 

„Идеалният метаболизъм“ съдържа конкретни съвети за възстановяване на излезлия от строя метаболизъм, както и множество лесноизпълними рецепти. Книгата е за хора, изморени от диети и объркани от изобилието на противоречива информация.
Написана живо и увлекателно, с чувство за хумор и любов към читателя, „Идеалният метаболизъм“ е незаменим съветник, особено за жената. За да живее тя в мир със себе си, със своите мечти и страсти.


САРА ВАНС е диетолог, автор на публикации за връзката между хранене и здраве. Има блог, води кулинарни курсове и е чест гост на FOX Channel. Помогнала е на хиляди хора да променят нагласата сикъм храната и хранителните навици.

Описание
13/20 см 13х20
2022 2016
240 336
ISBN: 978-954-742-281-0 978-954-742-226-1
Мека мека
Павел Талев Петя Гергова

Оценете

Вашето име:

Вашето мнение:

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода от картинката: